Porokari – aitoja lappilaisia elämän hetkiä

Porokarissa voi elää sopusoinnussa luonnon kanssa ja sen keskellä. Täällä koetaan aitoja lappilaisia elämisen hetkiä. Kaikki ovat tervetulleita.

Porokarissa ei ole mitään teennäistä, tämä on aito lappilainen kylä. Täällä voit hengähtää ja irtautua arjesta, luonto on lähellä ja monelle toinen koti. Porokari sijaitsee vapaan, erityislailla suojellun Ounasjoen varrella.
Porokari on luonnostaan rikas. Täällä on puhtaita kalavesiä, riistametsiä, soita, jokia, järviä, yrttejä, hillajänkiä ja marjametsiä. Porokarilaiset ymmärtävät luonnon ainutlaatuisuuden. Ilmapiiri on aito, välitön, konstailematon ja rento – kaikilla on hyvä olla ja eikä täällä tule rooliton olo. Puhdas ja runsas luonto tarjoaa ihmisille hyvinvointia, työtä ja elämyksiä.

Porokarissa on myös outoa taikaa ja pyhyyden tunnetta. Pohjoiset olosuhteet ovat muovanneet Porokarista mystisen paikan. Ainutlaatuinen yhteys luontoon tarjoaa polkuja unohtumattomiin kokemuksiin. Porokari herkistää, virkistää ja rauhoittaa. Porokarissa on satumaista vetovoimaa, joka innostaa sekä asukkaita että vierailijoita. Kokemus on välitön ja sen vaikutus lähtemätön!

Porokarin kyläyhdistys ry

  • porokari.yhdistys(ät)gmail.com

Nähtävää ja koettavaa kylässä

Kylän toimijat ja yritykset

Yhdistykset ja seurat

Porokarin kyläyhdistys ry

Kittiläntie 8325, 97340 Rovaniemi
shedemaki@gmail.com

Porokari-Maijanen-Jääskö kylät ry

Kittiläntie 7497, 97340 Rovaniemi
erkki.ylijaasko@gmail.com

Ylä-Ounasjoen alueen tapahtumat