Nivankylän luistelukaukalosta löydät helposti seuraa

Keskitalven iltoina ja talviviikonloppuisin luistelukaukalo on Nivankylässä luonteva kohtaamispaikka. Perheiden ja kaveriporukoiden kiireetöntä yhdessäoloa edistää hyvin hoidettu jää, toimiva iltavalaistus ja lämmin varusteidenvaihtokoppi.

Vaivatonta yhdessäliikkumista omalla kylällä

Jääkiekkoa tammikuisena sunnuntaina Nivankylässä (c) Piia Juntunen-Laakso 2021

 

Nivankylän luistelukaukalo on koulupäivien aikana Nivankylän koulun käytössä. Iltaisin ja viikonloppuisin siellä kokoontuu perheet ja kaveriporukat pelaamaan ja nauttimaan yhdessäolosta raikkaassa talvisäässä. Varusteet voi vaihtaa lämmitetyssä rakennuksessa, josta löytyy myös kytkin iltavalaistusta varten. Pistä viesti kaverille ja sovi treffit kentälle!

 

Jääkiekko-ottelun tauolla tammikuisena sunnuntaina Nivankylän kaukalossa (c) Piia Juntunen-Laakso 2021

 

Jään alta keväällä paljastuva keinonurmi kannustaa liikkumaan ja hyödyntämään aluetta myös sulan maan aikaan. Syyskuussa 2020 kyläläisten ja kaupungin liikuntatoimen yhteistyönä järjestettiin koulun alueella ja kaukalossa BeActive-tapahtuma monipuolisine liikunnallisine virikkeineen.

 

Nivankyläläisiä BeActive-tapahtumassa syyskuussa 2020 (c) Piia Juntunen-Laakso

 

Nivankylän kaukalo sijaitsee Nivankylän koulun ja Nivan Voiman urheilutalon läheisyydessä osoitteessa Nivankyläntie 213.

Jään kunnostustilannetta voi seurata täältä: https://rovaniemi.fluentprogress.fi/outdoors