Tule mukaan RoiKylät-tiimiin!

RoiKylät-tiimi koostuu kyläviestijöistä, joiden kautta tieto kylien tapahtumista ja ajankohtaisista asioista välittyy kiinnostuneille.
Jos koet, että sinulla olisi intoa tarttua kynään, kameraan ja tietokoneeseen ja sitä kautta toimia linkkinä kyläsi ja muun maailman välillä, tule mukaan!

Käytännössä kyläviestijän työ voi olla vaikkapa oman kylän alasivun ajan tasalla pitämistä ja kylätapahtumien syöttämistä sivuston tapahtumakalenteriin. Työn luonne muotoutuu jokaisen tekijän taitojen ja innostuneisuuden mukaan. Alkuun pääsee perustason tietoteknisillä valmiuksilla ja lisää tietoa ja taitoa saa kyläviestijöille järjestettävissä koulutuksissa.

Viestintäpajassa kokoamme yhteen kokemukset RoiKylät-verkkosivujen ylläpidosta, ratkomme viestinnän haasteita ja ongelmia oppien toinen toisiltamme sekä jaamme hyvät vinkit ja käytännöt. Suuntaamme ajatuksemme RoiKylät-viestinnän parastamiseen.

Työtä ohjaa Rovaniemen kaupungin Kylien Rovaniemi -hankkeen toteutuksesta vastaava Kokoamo. Lisätietoja aiheesta Hilma Heikkinen, p. 050 339 6477.

Ilmoittautumiset työpajaan ti 6.4. mennessä sähköpostitse: hilma@kokoamo.fi.Muita uutisia