Kylien kulttuuripolut -työpaja Tennilässä 14.4.2021

Aika: keskiviikko klo 16.30- 19.30
Paikka: Tennilän kylätalo, Veittivaarantie 74, Rovaniemi

Kyläkulttuuri esille ja käyttöön!

Rovaniemen kaupunki ja Kotiseutuyhdistys Rovaniemen Totto ry ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka tarkoituksena on kirkastaa Rovaniemen kylien kyläidentiteettiä, kartoittaa kyläkulttuurin ilmenemisen muotoja ja paikallisuuden syvintä olemusta.

Kyläkulttuurissa piilee aihioita esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, matkailutuotteisiin ja kotiseutuylpeyden kohottamiseen. Mitä ja miten kyläkulttuuria voi hyödyntää tai tuoda esille enemmän, sitä halutaan pohtimaan kylien asukkaat itse.

Kylien kulttuuripolut -nimeä kantava työ aloitettiin helmikuussa Juotaksen entisellä koululla järjestetyssä työpajassa. Yhteinen työskentely kulttuuripolkujen parissa jatkuu 14. huhtikuuta järjestettävässä työpajassa Tennilässä. Yhteiseen työskentelyyn ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet riippumatta siitä, onko osallitunut ensimmäiseen työpajaan.

Työtä ohjaa Rovaniemen kaupungin Kylien Rovaniemi -hankkeen toteutuksesta vastaava Kokoamo. Lisätietoja aiheesta Hilma Heikkinen, p. 050 339 6477.

Ilmoittautumiset ma 12.4.2021 mennessä sähköpostitse: hilma@kokoamo.fi. Viestissä ilmoitus myös mahdollisesta erityisruokavaliosta. Noudatamme pajan toteutuksessa vallitsevia koronaan liittyviä suosituksia ja ohjeita.