Kylien kulttuuripolut -työpaja Oikaraisessa 25.5.2021

Aika: tiistaina 25.5.2021 klo 16.30-19.30

Paikka: Oikaraisen ala-aste, Koulutie 17, 97610 Oikarainen

Kyläkulttuuri esille ja käyttöön!

Rovaniemen kaupunki ja Kotiseutuyhdistys Rovaniemen Totto ry ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka tarkoituksena on kirkastaa Rovaniemen kylien kyläidentiteettiä, kartoittaa kyläkulttuurin ilmenemisen muotoja ja paikallisuuden syvintä olemusta.

Kyläkulttuurissa piilee aihioita esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, matkailutuotteisiin ja kotiseutuylpeyden kohottamiseen. Mitä ja miten kyläkulttuuria voi hyödyntää tai tuoda esille enemmän, sitä halutaan pohtimaan kylien asukkaat itse.

Kylien kulttuuripolut -nimeä kantava työ aloitettiin helmikuussa Juotaksen entisellä koululla järjestetyssä työpajassa. Yhteinen työskentely kulttuuripolkujen parissa jatkuu 25. toukokuuta järjestettävässä työpajassa Oikaraisessa. Yhteiseen työskentelyyn ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet riippumatta siitä, onko osallistunut ensimmäiseen työpajaan.

Työtä ohjaa Rovaniemen kaupungin Kylien Rovaniemi -hankkeen toteutuksesta vastaava Kokoamo. Lisätietoja aiheesta Hilma Heikkinen, p. 050 339 6477.

Ilmoittautumiset ma 24.5.2021 mennessä sähköpostitse: hilma@kokoamo.fi. Viestissä ilmoitus myös mahdollisesta erityisruokavaliosta. Noudatamme pajan toteutuksessa vallitsevia koronaan liittyviä suosituksia ja ohjeita.Muita uutisia