Kylien kulttuuripolut -työpaja Juotaksella 23.2.

Aika: tiistai 23.2.2021 klo 16.30- 19.30
Paikka: Juotaksen vanha koulu, Opinkuja 17, Juotasniemi

Kyläkulttuuri esille ja käyttöön!

Rovaniemen kaupunki ja Kotiseutuyhdistys Rovaniemen Totto ry ovat käynnistämässä yhteistyötä, jonka tarkoituksena on kirkastaa Rovaniemen kylien kyläidentiteettiä, kartoittaa kyläkulttuurin ilmenemisen muotoja ja paikallisuuden syvintä olemusta.

Kyläkulttuurissa voi piillä aihioita esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, matkailutuotteisiin ja kotiseutuylpeyden kohottamiseen. Mitä ja miten kyläkulttuuria voisi hyödyntää tai tuoda esille enemmän, sitä halutaan pohtimaan kylien asukkaat itse.

Kylien kulttuuripolut -nimeä kantava työ aloitetaan tiistaina 23.2. klo 16.30-19.30 Juotaksen entisellä koululla (Opinkuja 17) järjestettävässä työpajassa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Esiin tulleista ideoista ja ajatuksista nostetaan esiin aiheita, joiden kehittämisen parissa työskentely jatkuu myöhemmin. Työhön osallistujat lopulta ratkaisevat mihin suuntaan työskentely johtaa ja millaisia asioita lähdetään tavoittelemaan.

Työtä ohjaa Rovaniemen kaupungin Kylien Rovaniemi -hankkeen toteutuksesta vastaava Kokoamo. Lisätietoja aiheesta Hilma Heikkinen, p. 050 339 6477.

Ilmoittautumiset pe 19.2.2021 mennessä sähköpostitse: hilma@kokoamo.fi. Viestissä ilmoitus myös mahdollisesta erityisruokavaliosta. Noudatamme pajan toteutuksessa vallitsevia koronaan liittyviä suosituksia ja ohjeita.