Kylätalo ja palvelut -parastamispaja Songassa

Aika: 21.4.2021 klo 15-19

Paikka: Songan kylätalo, Pellontie 1008, 97240 Sonka

Kylätalo ja palvelut

Kylissä ja kylätaloilla piilee lukuisia kehittämismahdollisuuksia. Kylien erilaisuus, sijainti, koko ja erilaiset puitteet tarjoavat monimuotoiset palveluiden kehittämisen mahdollisuudet, jotka ovat kylien houkutteluvuudessa kilpailuvaltteja. Mitä ja miten kylien ja kylätalojen mahdollisuuksia voisi hyödyntää tai tuoda esille enemmän, sitä halutaan pohtimaan kylissä asuvat itse.

Kylätalo ja palvelut -parastamispaja toteutetaan 21.4.2021 klo 15-19 Songan kylätalolla. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Parastamispajassa tarjolla on työkaluja itsearviointiin ja vertaiskehittämiseen sekä laajennetun useamman toimijan yhteisen kehittämistoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. 

Työtä ohjaa Rovaniemen kaupungin Kylien Rovaniemi -hankkeen toteutuksesta vastaava Kokoamo. Lisätietoja aiheesta Hilma Heikkinen, p. 050 339 6477.

Ilmoittautumiset parastamispajaan ma 19.4.2021 mennessä sähköpostitse: hilma@kokoamo.fi. Viestissä ilmoitus myös mahdollisesta erityisruokavaliosta. Noudatamme pajan toteutuksessa vallitsevia koronaan liittyviä suosituksia ja ohjeita.Muita uutisia