KESÄKSI TÖIHIN -kiertue käynnistyy

Maanantaina 6.2. Muurolasta

Jokos kaksi esitteen kuva missä näkyy oikealla sinisiä orvokkeja ja hankkeen nimi vasemmalla puolella alhaalla lisäksi teksti työllisyys jelppi

Tervetuloa Työllisyyspiste JELPPIIN kuulemaan mitä tuleva kesätyötarjonta voisi tarjota sinulle!

Voit osallistua paikan päällä tai Teamsin kautta sinulle sopivan päivän mukaisesti. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kesä- ja muista avoimista työpaikoista kiinnostuneille. Kerromme mitä tarjontaa TE-palveluilla ja kaupungilla sekä muilla työpaikkojen ilmoittajilla on tällä hetkellä erityisesti kesätöiden saralla. Kerromme myös nuorten kesätyön mahdollisuuksista ja JELPIN toiminnasta.

Mukana virtuaaliyhteydellä Asiantuntija Marja Louhikoski, Lapin TE-palvelut; Työnsuunnittelija, Tiina Suopajärvi ja Kesätyökoordinaattori Henriikka Tauriainen ja Nina Tapio, Rovaniemen työllisyyspalvelut. Paikan päällä Liisa Väänänen ja Kaisa Konttavaara JOKOS II -Järjestötyöllistämisen mahdollisuudet -hanke.

Työllisyyspiste JELPPI on kohtaamispaikkasi omalla kyläalueellasi. JELPPI palvelee sinua mm. työnhakuun liittyvissä asioissa esim. sopivan työpaikan löytymisessä, työnhakuasiakirjoissa, haastatteluvalmennuksissa ym. Paikalla on usein myös asiantuntijoita. JELPPI on avoinna sovitusti ja sen tarjoaa teille JOKOS II -Järjestötyöllistämisen mahdollisuudet -hanke ja kyläyhdistykset. Yhteistyössä mukana Muurolan kirjasto.

Työllisyyspiste JELPPI
  • ma 6.2. klo 13 – 15 Muurolan kirjasto, Koulukaari 10
  • ke 8.2. klo 13 – 15 Kansalaistalo, Rovakatu 23
  • to 9.2. klo 13 – 15 Kivitaipaleen kylätalo, Perungantie 11
  • to 16.2. klo 13 – 15 Sinetän kylätalo, Parkkikankaantie 12
Nähdään JELPISSÄ! Tarjoamme kävijöille pullakahvit!

Lisätietoja:

  • Liisa p. 041 318 5281
  • Kaisa p. 041 319 8796


Muita uutisia