Ilmianna itsesi!

Nyt on aika kääntää kivet ja kannot kylien kehittämiskohteiden löytämiseksi ja koota yhteen kyläkehittäjien kokemukset ja opit ja kannustaa uusia matkaan repullinen eväitä mukanaan. Minne ja miten kylät ovat matkalla?

Kylien kehittämistyöhön kaivataan lisää tekijöitä. Tiedämme kylissä olevan paljon heitä, jotka pitävät monenlaisia lankoja käsissään oli sitten kyseessä yhdistystoiminta, tapahtuman järjestäminen tai vaikka hankkeen pyörittäminen. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja koet, että voit olla tukena ja apuna toisille heidän ”kehittäjäuransa” alussa, ilmianna itsesi!

Tarkoituksenamme on yhdessä kyläkehittäjien kanssa kehittää mentoritoiminta, jossa konkareiden kokemus ja opit siirtyvät luontevasti uusille kehittäjille. Tuen, avun ja kokemusasiantuntijuuden lisäksi saadaan esille sitä hiljaista tietoa, mitä kylistä löytyy.

Kun ilmoitat itsesi mukaan, olemme sinuun yhteydessä, miten asiassa edetään.

Työtä ohjaa Rovaniemen kaupungin Kylien Rovaniemi -hankkeen toteutuksesta vastaava Kokoamo. Lisätietoja aiheesta Hilma Heikkinen, kokoamo@kokoamo.fi tai p. 050 339 6477.

 Muita uutisia