Ajankohtaista

Rovaniemen aluelautakuntien pöytäkirjat verkossa

Tutustu Rovaniemen kaupungin ja aluelautakuntien päätöksentekoon verkossa. Esityslistat, pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset ovat luettavissa julkisina.

Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta http://rovaniemi.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet löytyvät kaikkien Rovaniemen kaupungin päätöksentekoelinten (lautakuntien, jaostojen, johtokuntien, valtuuston, hallituksen, viranhaltijoiden) pöytäkirjat ja tulevien kokousten esityslistat.  Jos ette vielä ole, niin käykäähän tutustumassa!  
 
Aluelautakuntien syksyn ensimmäiset kokoukset pidettiin 30.8. Aluelautakuntien kokousten päätösten muutoksenhakuaika alkaa kun puheenjohtaja ja pöytäkirjan tarkastaja ovat hyväksyneet pöytäkirjan. Näiden pöytäkirjojen päätökset ovat lainvoimaisia syys-lokakuun vaihteessa (jos päätöksille ei haeta muutosta).
 
Linkit pöytäkirjoihin:
 
Alakemijoki:
 
Alaounasjoki:
 
Ranuantie:
 
Sodankyläntie:
 
Yläkemijoen aluelautakunta:
 
Yläounasjoen aluelautakunta:
Kokoukseen ei saapunut tarvittavaa määrää jäseniä (yli puolet), joten käsiteltävät asiat 
siirrettiin seuraavaan kokoukseen.
 
Seuraavat aluelautakuntien kokoukset:
18.9 Yläkemijoen aluelautakunta, 19.9 Sodankyläntien aluelautakunta (kokous on kaikille alueen asukkaille avoin, tervetuloa!), 24.9 Ranuantien aluelautakunta, 25.9 Yläounasjoen aluelautakunta, 26.9 Alaounasjoen aluelautakunta, 27.9 Alakemijoen aluelautakunta.
 
Kokousten esityslistat julkaistaan Rovaniemen kaupungin verkkosivuilla aina viimeistään neljä päivää ennen kokousta linkkiä esityslistaan jaetaan myös alueellisten palveluiden sähköpostilistoilla nettiin julkaisun yhteydessä virallisena Rovaniemi tiedotteena. 
 

Anna palautetta