Ajankohtaista

ProLocalis -mobiilisovellus pientuottajien avuksi

Tiedotuskiertue saapuu Rovaniemelle esittelemään sovelluksen mahdollisuuksia<br /> <br />

ProLocalis auttaa kuluttajia ja turisteja löytämään parasta mitä eri paikkakunnilla on tarjota. 
 
Samalla kun pientuottajat etsivät uusia ja moderneja kanavia lisätäkseen näkyvyyttään ja myyntiään, niin kuluttajat yrittävät löytää paikallisesti tuotettuja tuotteita, palveluja ja elämyksiä. Näiden avuksi kehitettiin helppokäyttöinen mobiilisovellus joka yhdistää kuluttajat, turistit ja pientuottajat. Sovelluksen avulla myös jälleenmyyjät, ravintolat ja turismikeskukset löytävät helposti asiakkailleen parasta mitä lähellä on tarjolla.
 
Yhteistyössä maakuntaliittojen, kuntien ja kaupunkien, alueellisten kyläyhdistysten ja Leader-ryhmien kanssa järjestämme tiedotustilaisuudet ympäri Suomea. Tarkoituksena on esittää ja keskustella mahdollisuuksista hyödyntää ProLocalis-konseptia eri paikkakuntien elinvoiman ja tarjonnan näkyvyyden kehittämiseksi. Toivomme tapaavamme kyläyhdistysten ja Leader-yhmien edustajia, pientuottajia, kuntien ja kaupunkien turismi- ja elinkeinokehityksen toimijoita sekä paikallisen median edustajia.
 
Rovaniemi 3.10. klo. 14:00, kaupungintalon kokoushuone Murmansk, Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi
 
 
Mitä teemme?
 
Autamme pientuottajia kehittämään näkyvyyttään ja digitalisoitumaan. Moni on jäänyt pimentoon teknologian kehityksen vauhdissa ja monella ei ole edes nettisivuja joilla voisivat edes yleisillä hakukoneilla löytyä. Tuotamme sekä verkkosisältöä, että markkinointimateriaalia ja lisäksi koulutamme ja tuemme näiden hyödyntämisessä. Moni on myöskin pettynyt aikaisempaan markkinointiin joten pyrimme laskemaan kynnyksen ja kannustamme näkyvyyden lisäämiseksi. 
 
Yhdistämme pientuottajia ravintoloiden ja hotellien kumppanuuslistoille, jotta nämä pystyisivät tarjoamaan enemmän lähituotettuja tuotteita ja palveluita vierailleen. Kuluttajavastuullisuus on kasvava trendi ja asettaa täten paineita lähituotannon tukemiselle. Teemme näille helpoksi löytää oman alueensa erikoisuudet.
 
Kunnille tarjoamme mahdollisuuden listata oman alueensa ilmaisnähtävyydet ja -aktiviteetit ja tukea oman alueensa elinkeino- ja turismikehitystä. Tämä toteutetaan joko osto-palveluna tai kuntien/yhdistysten itse ylläpitämänä.

Anna palautetta