Ajankohtaista

Kyläpaja etätyö kylässä - edellytykset etätyölle

Torstaina 20.8. klo 10–14 Auttissa, ilmoittaudu mukaan 18.8.2020 mennessä.

Kyläpaja etätyö kylässä - edellytykset etätyölle

Aika: Torstaina 20.8. klo 10–14 
Paikka: Auttin Nuorisoseurantalo, Poroharjuntie 95, 97655 Autti
Ilmoittautuminen: 18.8.2020 mennessä p. 0400 691 071 tai arto@profirma.fi.

Kyläpajassa työskennellään etätyöhön liittyvien aiheiden parissa. Millaista on etätyön tekeminen ja millaiset edellytykset siihen on kylissä? Millaisia mahdollisuuksia etätyö tuo kyliin? Mitä sinä olet valmis kokeilemaan?

Yhteisen työskentelyn ohjaajina toimivat yhteisö- ja verkostovalmentaja Hilma Heikkinen sekä tulevaisuusvalmentaja Hanna-Leena Pesonen Kokoamosta. Päivän työskentely sisältää metsäisen hyvänmielen tuokion.   

Maksuton tilaisuus on osa Kylien Rovaniemi -hanketta. Lue lisää hankkeesta: https://bit.ly/3a4H9O6.

Kahvitarjoilun ja muiden järjestelyjen sujuvuuden takia ilmoitathan osallistumisesta kyläpajaan 18.8.2020 mennessä Arto Harju-Autti, p. 0400 691 071 tai arto@profirma.fi.

 

Kyläpaja ja koronavirustartojen ehkäiseminen

Kyläpajan järjestelyissä noudatamme THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta 14.5.2020 antamaa ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä, joilla ehkäistään koronavirustartuntoja.

Huomioithan kyläpajaan osallistumisessasi seuraavat asiat:
Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja -rokotukset/taudit-ja -torjunta/taudit-ja -taudinaiheutta-jat -a-o/koronavirus-covid-19). Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Tutustu tarkemmin THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeeseen https://bit.ly/3jTqQYE.

Tavataan kyläpajassa!

Järjestäjä: Rovaniemen kylät / Kylien Rovaniemi -hanke 

Anna palautetta