Ajankohtaista

Haja-asutusalueiden liikenneturvallisuus -suunnitelma käynnissä - vastaa kyselyyn 26.5. mennessä

Vaikuta ja osallistu vastaamalla joko sähköiseen kyselyyn tai täytä paperinen kyselylomake.

Rovaniemen kaupunki, Ranuan ja Sodankylän kunnat sekä Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ovat käynnistäneet liikenneturvallisuussuunnitelman laatimisen. Rovaniemen osalta asemakaavoitettu keskustan alue jää tämän suunnitelman ulkopuolelle. Keskustan alueella on käytössä jatkuvan liikenneturvallisuustyön toimintatapa.

Liikenneturvallisuussuunnitelman tavoitteena on selvittää alueen liikenneturvallisuusongelmat ja suunnitella toimenpiteitä niiden parantamiseksi. Aiheesta järjestetään yleisötilaisuudet suunnittelualueen kunnissa syksyllä 2019. Yleisötilaisuuksista tiedotetaan erikseen. Suunnitelma valmistuu joulukuussa 2019. 

Tärkeitä lähtötietoja saadaan asukkaille suunnatulla kyselyllä, jolla selvitetään asukkaiden mielipiteitä ja kokemuksia kotialueidensa liikenneturvallisuusongelmista. 

Kyselyyn voi vastata osoitteessa: app.maptionnaire.com/fi/6162/. Lisäksi paperisia kyselylomakkeita on saatavilla kirjaston toimipisteissä ja kirjastoautossa. Kyselyyn voi vastata 26.5.2019 saakka. 

 

Anna palautetta