Ajankohtaista

Alakemijoen palveluverkosta järjestetään lisää asukastilaisuuksia tammi-helmikuussa

 Alakemijoen asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten ja missä Alakemijoen alueen koulu-, varhaiskasvatus-, nuoriso- sekä kirjastopalvelut järjestetään tulevaisuudessa.

 Alakemijoen palveluverkkoselvityksestä järjestetään neljä asukastilaisuutta. Niihin ovat tervetulleita myös sidosryhmät ja muut asianosaiset. Tilaisuuksissa kaupunki haluaa kuulla esimerkiksi, mitä asioita alueen asukkaat ja muun asianosaiset pitävät tärkeänä yllä mainittujen palvelujen järjestämisessä. Esiin tulevia näkemyksiä käytetään päätöksenteon pohjana.

Rovaniemen kaupungin sivistyspalvelut alkoi selvittää Alakemijoen aluelautakunnan, Alakorkalon sekä Viirinkangas-Rantavitikan alueen palveluverkon tulevaisuutta keväällä 2018. Koulutuslautakunta valitsi 20.9.2018 viisi vaihtoehtoista palveluverkkomallia jatkovalmistelun pohjaksi. Tammi-helmikuun asukastilaisuuksissa käydään läpi myös nämä vaihtoehdot. Asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa selvitykseen myös kirjallisesti.

Havaintoja, ehdotuksia tai muita mahdollisia huomioitavia asioita koskien palveluverkkoselvityksen vaihtoehtoja voi toimittaa kaupungin kirjaamoon (kirjaamo@rovaniemi.fi) tammikuun loppuun saakka.
Tavoitteena on, että koulutuslautakunta päättää palveluverkosta kesäkuussa 2019.

Asukastilaisuudet kouluilla:
Muurola 17.1.2019, klo 18.00
Hirvas 24.1.2019, klo 18.00
Rautionsaari 31.1.2019, klo 18.00
Alakorkalo 5.2.2019, klo 18.00.
Rantavitikka ja Viirinkangas 7.2.2019, klo 18.00

Selvityksen kokoaminen käynnistyy helmikuussa. Varsinaisesta esityksestä tullaan kuulemaan huhti – toukokuussa ennen lautakunnalle esittelyä, joka tehdään kesäkuussa

Anna palautetta